FOTOS

dimarts, 21 d’abril de 2020

21 D'ABRIL, LLIBRE PREFERIT

Bon dia famílies! Ahir  ens vàrem reunir tot els mestres en claustre i vàrem parlar de la resolució del 16 d'abril que parla de l'escenari que es planteja per ara a l'educació. En principi, hem de proposar als nostres alumnes continguts essencials, que no seran avaluables i és necessari continuar mantenint aquest contacte amb la tutora i anar mostrant alguna evidència d'allò que aneu fent setmanalment. Les propostes que aquí farem tant Pilar al seu blog com jo, són per ajudar-vos, per afavorir que els infants tinguin un hàbit, que practiquin allò que saben, que continuem treballant la pertinença al grup, cresquent com a comunitat en aquesta situació que ens ha tocat viure. Anirem fent. Si a vosaltres com a família, us angoixa o preocupa alguna cosa, necessiteu algun aclariment, aneu demanant-me i us ajudaré i respondré en la mesura que estigui en la meva mà. Intentarem que les propostes siguin motivadores i podeu dir-me quin són les que més els agraden per poder millorar. Establirem una estructura per a què puguin tenir una "rutina" també. (p.e. els dimecres farem alguna activitat que faci referència a "racons" algun altre dia una que sigui més psico i anglès, etc...) Anirem construint i aprenent. 


Buenos días familias! Ayer nos reunimos en claustro y hablamos de la resolución del 16 de abril que habla del escenario que se plantea por ahora en la educación. En principio, tenemos que proponer a nuestros alumnos contenidos esenciales, que no serán evaluables y es necesario continuar manteniendo este contacto con la tutora e ir mostrando alguna evidencia de lo que vayáis haciendo semanalmente. Las propuestas que aquí haremos tanto Pilar en su blog como yo, son para ayudaros, para favorecer que los niños tengan un hábito, que practiquen lo que ya saben, que continuemos trabajando la pertinencia al grupo, creciendo como comunidad en esta situación que nos ha tocado vivir.  Iremos haciendo. Si a vosotros como familia, os inquieta o preocupa alguna cosa, necesitáis alguna aclaración, idme pidiendo y os ayudaré y responderé en la medida que esté en mi mano. Intentaremos que las propuestas sean motivadoras y podéis decirme cuáles son las que más les gustan para mejorar. Estableceremos una estructura para que puedan tener una "rutina" también. (p.e., si los miércoles tocaban rincones en clase, intetaremos hacer alguna propuesta en esa línea, otro día, psico e inglés, etc. ) Iremos construyendo y aprendiendo.  Avui us demano una cosa senzilla. Com que el dijous és el dia del llibre, m'agradaria que triéssiu un llibre dels que teniu a casa i bé, proveu de llegir el títol i m'envieu un petit vídeo, o us faceu una foto amb ell i me l'envieu abans de dimecres a migdia al meu correu echaves@ceipsantjordi.es. Jo també us posaré un dels meus preferits. La idea és fer un recull i compartir. Si algú té alguna idea per aquest dia especial (Dia de Sant Jordi), serà ben rebuda. Espero rebre una foto de TOTS els Avions! 


Hoy os pido una cosa sencilla. Como el jueves es el día del libro y de Sant Jordi, mes gustaría que eligieseis un libro de casa, probéis de leer el título, miréis si está en letra de imprenta, en mayúsculas, en letra ligada....Podéis o bien haceros una foto con él o enviar un pequeño vídeo. Por favor, enviádmelo al mail echaves@ceipsantjordi.es antes del miércoles a mediodía. Yo también os pondré uno de mis preferidos. La idea es hacer un recopilatorio y compartir. Espero recibir una foto de TODOS los Avions! 


Y COLORÍN COLORADO
POR HOY, SE HA ACABADO
MUÁCap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VACANCES!

El darrer bones tardes Jaguars i famílies, Sembla mentida, però ja hem arribat al darrer dia i a la darrera entrada del curs, miro cap endar...