FOTOS

dissabte, 4 d’abril de 2020

FEM GRUP: LES NOSTRES FOTOS I VÍDEOS

ESTIMATS AVIONS,
aquí teniu les vostres fotos i vídeos, no ho he posat tot, però si que hi ha de tots els que m'heu enviat.
Esper que us agradi. A mi m'encanten i he de dir que el moment de obrir els mails amb les vostres fotos són dels moments més polids del dia. 

QUERIDOS AVIONS,
aquí tenéis vuestras fotos y vídeos, no lo he puesto todo, pero si que hay de todos los que he recibido. Espero que os guste, A mi me encantan y tengo que decir que el momento de abrir los mails con vuestras fotos son de los momentos más bonitos del día.

GROGUETA EM DIU QUE L'HEU FET MOLT GUAPA I ELEGANT I TAMBÉ LI ENCANTEN LES VOSTRES FRASES.
GROGUETA ME DICE QUE LA HABÉIS DIBUJADO MUY GUAPA Y ELEGANTE Y TAMBIÉN LE ENCANTAN LAS FRASES QUE LE HABÉIS ESCRITO

  JAN I LEIRE HAN FET DE LEONARDO DA VINCI, LI HAN DIBUIXAT A GROGUETA UN SOMRIURE COM LA DEL QUADRE DE MONA LISA
JAN Y LEIRE HAN HECHO DE LEONARDO DA VINCI, LE HAN DIBUJADO A GROGUETA LA SONRISA DE MONA LISA
 FERNANDO HA FET DE BIÒLEG  I HA VOLGUT INVESTIGAR COM SÓN LES GIRAFES  I EN LLOC D'UN RETRAT HA FET A GROGUETA SENCERA.
FERNANDO HA HECHO DE BIÓLOGO Y HA QUERIDO INVESTIGAR CÓMO SON LAS JIRAFAS Y EN LUGAR DE UN RETRATO HA DIBUJADO A GROGUETA DE CUERPO ENTERO
N'ADRIANA HA PRACTICAT LES LLETRES DE TÍTOL QUE HEM FET A CLASSE VÀRIES VEGADES
ADRIANA HA PRACTICADO LAS LETRAS DE TÍTULO QUE HEMOS HECHO EN CLASE VARIAS VECES


UNO I JULEN ESTAN CONTENTS DELS SEUS RETRATS I ÉS QUE LES HA QUEDAT TAMBÉ GENIALS
UNO Y JULEN ESTÁN CONTENTOS DE SUS RETRATOS Y ES QUE LES HA QUEDADO TAMBÍÉN GENIALES


MÉS PEIXOS PRECIOSOS
MÁS PECES PRECIOSOS

ELS VOSTRES ABECEDARIS
VUESTROS ABECEDARIOS
ELS VOSTRES CALENDARIS AMB COSES IMPORTANTS APUNTADES, COM A CLASSE
VUESTROS CALENDARIOS CON COSAS IMPORTANTES APUNTADAS, COMO EN CLASE

CARLA HA APUNTAT I DECORAT DOS DATES IMPORTANTS PER ELLA, SEGUR QUE NO SE T'OBLIDEN
CARLA HA APUNTADO Y DECORADO DOS DÍAS IMPORTANTES, SEGURO QUE NO SE TE OLVIDAN.


AQUÍ PODEU VEURE QUÈ APLICATS ESTAU TOTS, ESTAU FENT MOLT BONA FEINA, ESTIC MOLT ORGULLOSA I CONTENTA.
AQUÍ PODÉIS VER QUE APLICADOS ESTÁIS TODOS, ESTÁIS TRABAJANDO MUCHO, ESTOY MUY ORGULLOSA Y CONTENTA


 MIRAU QUÉ POSA LA FITXA, 6 ANYS!!!!!! BIANCA MOLT D'ANYS GUAPA!!!!!!! ÉS VERITAT QUE EL TEU ANIVERSARI VA SER EL 27 DE MARÇ, HO TENÍEM APUNTAT AL CALENDARI DE CLASSE
MIRAR QUÉ PONE EN LA FICHA: 6 AÑOS!!!!!! BIANCA, FELICIDADES GUAPA!!!!! ES VERDAD QUE TU CUMPLE FUE EL 27 DE MARZO, LO TENÍAMOS APUNTADO EN EL CALENDARIO DE CLASE.


LA MAJORIA DE COMPANYS ESTAU FENT ALTRES COSES I ESTAU APRENENT MOLT, 
LA MAYORIA DE COMPAÑEROS ESTÁN HACIENDO OTRAS COSAS Y ESTÁN APRENDIENDO MUCHO.MIRAU QUIN LLIBRE ESTÀ LLEGINT NICO. FAMÍLIES, UN DIA NICOLÀS VA DUR AQUEST CONTE A L'AULA MOLT EMOCIONAT PERQUÈ RESULTA QUE EL PERSONATGE ERA COM LA NOSTRA MASCOTA DRAQUI. VÀREM DESCOBRIR QUE ERA COCO, EL COSÍ DE'N DRAQUI I RESULTA QUE ES VA POSAR A RECÒRRER EL MÓN, IGUAL QUE EL NOSTRE AMIC FÉLIX 

MIRAR QUÉ LIBRO ESTÁ LEYENDO NICO. FAMILIAS, UN DIA NICO TRAJO ESTE CUENTO A CLASE MUY EMOCIONADO PORQUE RESULTA QUE EL PERSONAJE ERA COMO NUESTRA MASCOTA DRAQUI. DESCUBRIMOS QUE ERA COCO, EL PRIMO DE DRAQUI Y SE PUSO A RECORRER EL MUNDO, IGUAL QUE NUESTRO AMIGO FÉLIX, 


IULIANA I ESMERALDA TAMBÉ ESTAN FENT MOLTES COSES I MOLT BEN FETES.
IULIANA I ESMERALDA TAMBIÉN ESTÁN HACIENDO MUCHAS COSAS Y MUY BIEN HECHAS

AQUÍ TENIM UN LLISTAT D'EXERCICIS QUE EN TRISTÁN FA AMB EL SEU PAPÀ (FLEXIONS, SENTADILLAS, PESA RUSA) I EL NÚMERO DE VEGADES QUE REPETEIX L'ACTIVITAT. TRISTÁN,  ESTÀS MOLT EN FORMA!!!!!!!   HO HA FET EN ESCRIPTURA ESPONTÀNIA, SENSE COPIAR, FAMÍLIES, ÉS IMPORTANT QUE EN ALGUNS MOMENTS FACIN AQUEST TIPUS D'ESCRIPTURA TAMBÉ.
AQUÍ TENEMOS UN LISTADO DE EJERCICIOS QUE TRISTÁN HACE CON SU PAPÁ (FLEXIONES, SENTADILLAS, PESA RUSA) Y EL NÚMERO DE VECES QUE REPITE LA ACTIVIDAD. TRISTÁN, ESTÁS MUY EN FORMA!!!!!! LO HA HECHO EN ESCRITURA ESPONTÁNEA, SIN COPIAR. FAMILIAS, ES IMPORTANTE QUE EN ALGUNOS MOMENTOS HAGAN ESTE TIPO DE ESCRITURA TAMBIÉN.

AVIONS, HEU RESOLT EL REPTE MOOOOLT BÉ!!!!!! ENHORABONA
AVIONS, HABÉIS RESUELTO EL RETO MUUUUUUUY BIEN, ¡ENHORABUENA!


BIANCA
IULIANA


ARA US POS UNS QUANTS VÍDEOS ON SURTEN ACTIVITATS QUE ESTAU FENT A CASA I/O LA REALITZACIÓ D'ALGUNES DE LES PROPOSTES QUE US HE ENVIAT
AHORA OS PONGO UNOS CUANTOS VÍDEOS DONDE SALEN ACTIVIDADES QUE ESTÁIS HACIENDO EN CASA Y/O LA REALIZACIÓN DE ALGUNAS PROPUESTAS QUE OS HE ENVIADOBÉ, ESPER QUE US HAGI AGRADAT AQUEST RESUM VIDEO-FOTOGRÀFIC. LA INTENCIÓ DE TOT AIXÒ ÉS CREAR GRUP, AQUEST CONCEPTE ÉS MOLT IMPORTANT DINS DE LA NOSTRA MANERA D'ENSENYAR I AQUESTA NOVA  SITUACIÓ  ENS HA OBLIGAT A REINVENTAR-NOS. EL BLOG PRETÉN  SER UNA PETITA FINESTRA PER TROBAR-MOS I A LA VEGADA ENS DÓNA LA POSSIBILITAT DE  COMPARTIR EXPERIÈNCIES. 
FAMÍLIES, GRÀCIES PELS COMENTARIS QUE FEIS ALS MAILS, ÉS UNA MANERA DE DONAR-ME PISTES DE PER ON ANAR PER A QUÈ ELS NOSTRES PETITS CONTINUEN APRENENT JUGANT. JA SABEU QUE PER QUALSEVOL DUBTE ESTIC AQUÍ, ENCANTADA D'AJUDAR EN TOT ALLÒ QUE PUGUI. 
UNA SÚPER ABRAÇADA

BUENO, ESPERO QUE OS HAYA GUSTADO ESTE RESUMEN VIDEO-FOTOGRÁFICO. LA INTENCIÓN DE TODO ESTO ES CREAR GRUPO. ESTE CONCEPTO ES MUY IMPORTANTE DENTRO DE NUESTRA MANERA DE ENSEÑAR Y ESTA NUEVA SITUACIÓN NOS HA OBLIGADO A REINVENTARNOS. EL BLOG PRETENDE SER UNA PEQUEÑA VENTANA PARA ENCONTRARNOS Y A LA VEZ NOS DA LA POSIBILIDAD DE COMPARTIR EXPERIENCIAS.
FAMILIAS, GRACIAS POR LOS COMENTARIOS QUE HACÉIS POR LOS MAILS, ES UNA MANERA DE DARME PISTAS DE POR DÓNDE IR PARA QUE NUESTROS PEQUEÑOS CONTINÚEN APRENDIENDO JUGANDO. YA SABÉIS QUE PARA CUALQUIER DUDA ESTOY AQUÍ, ENCANTADA DE AYUDAR EN TODO LO QUE PUEDA.
UN SÚPER ABRAZO

SI PODEU, PENSAU EN LA RECEPTA 
SI PODÉIS PENSAR EN LA RECETA. RICO, RICO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VACANCES!

El darrer bones tardes Jaguars i famílies, Sembla mentida, però ja hem arribat al darrer dia i a la darrera entrada del curs, miro cap endar...