FOTOS

dimecres, 8 d’abril de 2020

DIMECRES, 8 D'ABRIL

HOLA AVIONS!!!!!!
COM JA SABEU AVUI ÉS EL DARRER DIA ABANS DE LES VACANCES I US HE PREPARAT UN PARELL DE COSETES. 
AHI VA LA PRIMERA, ES MOLT IMPORTANT LLEGIR LES INSTRUCCIONS ABANS D'OBRIR EL VÍDEO

¡HOLA AVIONS!!!!
COMO YA SABÉIS HOY ES EL ÚLTIMO DÍA ANTES DE LAS VACACIONES Y OS HE PREPARADO UN PAR DE COSITAS.
AHÍ VA LA PRIMERA, ES MUY IMPORTANTE LEER LAS INSTRUCCIONES ANTES DE ABRIR EL VÍDEO.

GROGUETA LA CIENTÍFICA

LA NOSTRA AMIGA US HA PREPARAT UN EXPERIMENT DIVERTIT, PERÒ L'HEU DE FER COM AUTÈNTICS CIENTÍFICS. EL PAPÀ I LA MAMÀ US AJUDARAN A PREPAR-HO.
AQUÍ US DEIXO UNS REGISTRES D'OBSERVACIÓ QUE SÓN LES LLIBRETES DE LABORATORI QUE FAN SERVIR AQUESTS PROFESSIONALS. HEU D'OBSERVAR MOLT ATENTAMENT PER APUNTAR LES COSES QUE PASSEN.

NUESTRA AMIGA OS HA PREPARADO UN EXPERIMENTO DIVERTIDO. PERO LO TENÉIS QUE HACER COMO AUTÉNTICOS CIENTÍFICOS. EL PAPÁ Y LA MAMÁ OS AYUDARÁN A PREPARARLO. AQUÍ OS DEJO UNOS REGISTROS DE OBSERVACIÓN QUE SON LAS LIBRETAS DE LABORATORIO QUE UTILIZAN ESTOS PROFESIONALES. TENÉIS QUE OBSERVAR MUY ATENTAMENTE PARA APUNTAR LAS COSAS QUE PASAN.

EN POSAR L'OU EN VINAGRE L'HEU DE DEMANAR AL NEN/A QUÈ PENSA QUÈ PASSARÀ I L'HA D'ESCRIURE ON POSA HIPÒTESI, D'AQUESTA MANERA QUAN ACABI L'EXPERIMENT I COMPROVI QUÈ HA PASSAT DE VERITAT, VEURÀ SI HO VA ENDEVINAT.
ABANS DE FICAR L'OU AL POT HA D'APUNTAR UN PARELL DE CARACTERÍSTIQUES (QUINA FORMA TÉ, COLOR, TEXTURA, EL PODEU PESAR...) EN ACABAR L'EXPERIMENT APUNTA-HO DOS DE LES  CARACTERÍSTIQUES QUE HAN CANVIAT.
SI FEIS UN VÍDEO AMB EL RESULTAT ESTARIA GENIAL.

FAMÍLIES, US PAS EL VÍDEO DE COM ES FA PER...
MOLT IMPORTANT: INTENTAR QUE EL PEQUE NO HO VEGI
SI NO SABEN EL RESULTAT LA SORPRESA I EMOCIÓ ÉS MÉS GRAN.

AL PONER EL HUEVO EN VINAGRE LE TENÉIS QUE PEDIR QUÉ CREE QUE PASARÁ Y LO TIENE QUE ESCRIBIR DONDE PONE HIPÓTESIS. DE ESTA MANERA CUANDO ACABE EL EXPERIMENTO Y COMPRUEBE QUÉ HA PASADO DE VERDAD, VERÁ SI LO HA ADIVINADO.
ANTES DE METER EL HUEVO EN EL BOTE DEBE APUNTAR UN PAR DE CARACTERÍSTICAS (FORMA, COLOR, TEXTURA, PESO,...) AL ACABAR EL EXPERIMENTO APUNTAR DOS DE LAS CARACTERÍSTICAS QUE HAN CANVIADO. SI HACÉIS UN PEQUEÑO VÍDEO JUGANDO CON EL RESULTADO SERÍA GENIAL.

FAMILIAS, OS PASO EL VÍDEO DE CÓMO SE HACE PERO
MUY IMPORTANTE: INTENTAR QUE EL PEQUE NO LO VEA
SI NO CONOCEN EL RESULTADO LA SORPRESA Y EMOCIÓN ES MAYOR 

ÉS INTERESSANT TENIR UN OU BULLIT AMB LA CLOSCA PER  COMPARAR-HO AMB EL DE L'EXPERIMENT. LES PODEU DEMANAR QUÈ HA PASSAT AMB LA CLOSCA. PODEU LLEVAR-SE-LA I BUSCAR LA MEMBRANA QUE FA QUE ES TORNI ELÀSTIC. ESTÀ BÉ QUE  VAGIN DESCOBRINT ELS CANVIS. FINALMENT LI PODEU POSAR EL VÍDEO.
ESPER QUE SIGUI DIVERTIT.

SERÍA INTERESANTE TENER UN HUEVO DURO CON LA CÁSCARA PARA COMPARARLO CON EL DEL EXPERIMENTO. LE PODÉIS PEDIR QUE OS DIGA QUÉ HA PASADO CON LA CÁSCARA. SE LA PODÉIS QUITAR LUEGO PARA QUE  BUSQUEN LA MEMBRANA QUE HACE QUE SE VUELVA ELÁSTICO. ESTÁ BIEN QUE VAYAN DESCUBRIENDO LOS CAMBIOS DE UN HUEVO A OTRO. FINALMENTE LES PODÉIS ENSEÑAR EL VÍDEO. ESPERO QUE SEA DIVERTIDO

HA ARRIBAT EL MOMENT DE VEURE LES VOSTRES FOTOS I VÍDEOS
AQUÍ TENIU UNES QUANTES RECEPTES DELICIOSES PER PRACTICAR AQUESTES VACANCES

HA LLEGADO EL MOMENTO DE VER VUESTROS VÍDEOS Y FOTOS.
AQUÍ TENÉIS UNAS CUANTAS RECETAS DELICIOSAS PARA PRACTICAR ESTAS VACACIONES

https://drive.google.com/open?id=1sEU6tBzwUloOC6VOoChQIRx1VSxFUlhR
ALGUNES IDEES DELS VOSTRES COMPANYS
ALGUNAS IDEAS DE VUESTROS COMPAÑEROS

PER APUNTAR AL VOSTRE CALENDARI
PARA APUNTAR EN VUESTRO CALENDARIOAQUESTA PROPOSTA ÉS MEUA. EL 20 DE MARÇ VA COMENÇAR LA PRIMAVERA I  HE PENSAT QUE A QUI LI FACI GANES
D'OMPLIR DE COLOR CA SEUA,  AQUÍ TÉ ALGUNES IDEES 
ESTA PROPUESTA ES MÍA. EL 20 DE MARZO COMENZÓ LA PRIMAVERA Y HE PENSADO QUE A QUIEN LE APETEZCA LLENAR DE COLOR SU CASA, AQUÍ TIENE ALGUNAS IDEAS.I PER ACABAR...
Y PARA ACABAR...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VACANCES!

El darrer bones tardes Jaguars i famílies, Sembla mentida, però ja hem arribat al darrer dia i a la darrera entrada del curs, miro cap endar...