FOTOS

dilluns, 6 d’abril de 2020

DILLUNS, 6 D'ABRIL

Hola Avions!!!!! què tal el finde? us ha donat temps a fer de "cocinillas"? segur que us ha quedat tot boníiiiiiiiiiiiissim! Aquí teniu a Grogueta preparada per rebre les vostres receptes i posar-se a cuinar-les.


¡Hola Avions!!!!!! ¿qué tal el finde? ¿Os ha dado tiempo a hacer de "cocinillas"? seguro que os ha quedado todo rico, rico!!!
Aquí tenéis a Grogueta preparada para recibir vuestras recetas y ponerse a cocinarlas.A continuació teniu la fitxa per apuntar els ingredients, així la podrem fer tots a ca nostra. On posa Cuiner o cuinera heu de posar el vostre nom i llinatges en lletra minúscula (fixau-vo bé en el traç). Llavors heu d'apuntar els ingredients  i les quantitats. Finalment heu de fer un dibuix de com us ha quedat. 

Aquí tenéis la ficha para apuntar los ingredientes, así la podremos hacer todos en nuestras casas. Donde pone Cuiner o cuinera tenéis que poner vuestro nombre y apellidos en letra minúscula (fijaros bien en el trazo). Luego debéis apuntar los ingredientes y las cantidades. Finalmente debéis hacer un dibujo de cómo os quedó. 

I per acabar, aquí us deixo un altre vídeo per moure una mica el cos. Després de menjar tant bé, teniu energia per fer el vídeo vàries vegades. Passe-ho un gran dia, Avions. 
Fins demá. Un beso enorme.

Y para acabar, aquí os dejo otro vídeo para mover un poco el cuerpo. Después de comer tan bien, tenéis energía para hacer el vídeo varias veces. Pasar un bonito día, Avions.
Hasta mañana. Un beso enorme.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VACANCES!

El darrer bones tardes Jaguars i famílies, Sembla mentida, però ja hem arribat al darrer dia i a la darrera entrada del curs, miro cap endar...