FOTOS

dilluns, 20 d’abril de 2020

DILLUNS, 20 D'ABRIL

Bon dia famílies!
com han anat aquests dies? esper tots i totes estigueu molt bé.
Tornam a l'escola i continuarem  el contacte per aquí i pel mail.
M'han arribat moltes coses de vosaltres, gracis a tothom.
Avui per començar, i si us pareix, poden dibuixar alguna cosa que hagin fet durant aquests dies de "vacances" i amb la vostra ajuda, escriure no una paraula, sino una frase. Primer poden dir-vos allò que volen escriure  vosaltres els podeu ajudar a reformular la frase de manera senzilla i correcta. Després, podeu deixar que la vagin escrivint, recordant-los algunes de les lletres si no recorden el referent. És el que fem els dilluns després de contar-nos en l'assemblea allò que hem fet durant el cap de setmana. 
Una abraçada fortaBuenos días familias! 
¿cómo ha ido estos días ? espero que todos estéis muy bien.
Volvemos al cole y continuaremos el contacto por aquí y por mail. Me han llegado muchas cosas de vosotros, gracias a todos.
Hoy para empezar, y si os parece, pueden dibujar algo que hayáis hecho estos días de vacaciones y con vuestra ayuda, escribir no una palabra sino una frase. Primero pueden decirla y vosotros les podéis ayudar a reformularla correctamente. Después, podéis dejar que la vayan escribiendo, recordándoles algunas de las letras si no recuerdan el referente. Es lo que hacemos los lunes después de contarnos en la asamblea lo que hemos hecho durante el fin de semana. 
¡¡¡Un abrazo grande!!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VACANCES!

El darrer bones tardes Jaguars i famílies, Sembla mentida, però ja hem arribat al darrer dia i a la darrera entrada del curs, miro cap endar...