FOTOS

dijous, 2 d’abril de 2020

DIJOUS 2 D'ABRIL

Hola Avions,
us heu adonat dels canvis del blog? esper que us agradi més així, té més colors i un tipus de lletra més fàcil de llegir.

Mirau, avui us propós dos cosetes:
1.- Fer un calendari paregut al que tenim a classe. Així podeu apuntar els dies i coses importants a fer.
2.- Cantar la cançó de l'abecedari

Hola Avions,
¿os habéis fijado en los cambios del blog? espero que os guste más así, tiene más colores y un tipo de letra más fácil de leer.

Mirar, hoy os propongo dos cositas: 
1.- Hacer un calendario parecido al que tenemos en clase. Así podéis apuntar los días y cosas importantes que hacer. 
2.- Cantar la canción del abecedario    

        I ara, per acabar, podeu jugar amb els papis i mamis a això. Agafeu trossos de paper. Escriviu les lletres que els papis/mamis us diguin. Faceu-ne 5 per començar. Al costat de la que vosaltres heu escrit, les mamàs/papàs us escriuen la lletra d'impremta per que aneu reconeixent-les totes.
Ara heu de buscar dos o tres coses per casa que comencin per aquestes lletres i col·locar-les a sobre. Si després ja us animeu a escriure-les, SÚPER! d'aquesta manera podreu tenir el vostre propi abecedari a casa. 

Y ahora para acabar, podéis jugar con los papis y mamis a esto. Coged trozos de papel. Escribid las letras que las mamis/papis os digan. Haced 5 para empezar. Al lado de la que vosotros habéis hecho, las mamás/papás, escriben la letra de imprenta para que vayáis reconociéndolas todas. Ahora tenéis que buscar dos o tres cosas por casa que empiecen por estas letras y colocarlas encima. Si después ya os animáis a escribirlas, SÚPER! de esta manera podréis tener vuestro propio abecedario en casa.

Respecte al whatsapp enviat a les famílies avui, només aclarir-vos que estic disponible per vosaltres. Que els Avions són els infants que tenc en la meva tutoria i és necessari que durant aquest període de confinament en certa manera em comuniqueu que van fent. No és necessari un contacte diari ni que faceu tot el que us proposo però si alguna cosa i un contacte setmanal al menys. 
Si teniu qualsevol dubte, necessiteu qualsevol cosa, digueu-me. Aquí estic. 
Gràcies famílies. Us trobo a faltar.
Respecto al whatsapp enviado a las famílias hoy, sólo aclararos que estoy disponible para vosotros a través del mail y si dejáis aquí vuestros comentarios. Els Avions son los niños/as que tengo en mi tutoría y es necesario que durante este período de confinamiento en cierta manera me comuniquéis que van haciendo. No es necesario un contacto diario ni que llevéis a cabo todas las propuestas pero si alguna cosa y un contacto semanal al menos. 
Gracias familias. Os echo de menos. 

Eeeeeey!!!! avui he rebut més fotos i vídeos d'altres Avions, no us podeu imaginar la il·lusió que em fa veure-vos. Demà publicaré fotos i així us podeu veure també. Estau fent moltes cosetes i na Grogueta m'ha dit que estau fets uns autèntics artistes, doncs l'heu fet uns retrats increibles i això que era una foto.
Us trob moooooooooooolt a faltar.
Una súper abraçada d'equip. 
Muá!!!!!


¡Eeeeeeey!!!! hoy he recibido más fotos y vídeos de otros Avions, no os podéis imaginar la ilusión que me hace veros. Mañana publicaré fotos y os podréis ver también. Estáis haciendo muchas cositas y Grogueta me ha dicho que estáis hechos unos auténticos artistas, pues le habéis hecho unos retratros increibles y eso que era una foto.
Os echo muuuuuuuuuuucho de menos.
Un súper abrazo de equipo.
Muá


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

VACANCES!

El darrer bones tardes Jaguars i famílies, Sembla mentida, però ja hem arribat al darrer dia i a la darrera entrada del curs, miro cap endar...